4 PORTIES

  • 50 g amandelschilfers
  • 4 chocolademoelleux van Yves Mattagne Taste of inspirations (diepvriesafdeling Delhaize)
  • 2 groene appels
  • 4 soeplepels Luikse siroop
  • 4 takjes munt
  • 8 sorbetbolletjes met amandelmelk
  • 8 stukken speculooskoek

Warme chocolademoelleux met sorbet

  • Gerecht Dessert
  • Moeilijkheid Gemakkelijk
  • Duur < 30 minuten


Bereiding

  • Breek de speculooskoek in stukjes voor de crumble.
  • Een spuitzak met Luikse siroop vullen.
  • Snij de groene appel in stokjes.
  • Bak de moelleux in de oven.

AFWERKING EN GARNERING
Leg de speculooscrumble op de borden, enkele druppels Luikse siroop, de appelstokjes, de sorbetbolletjes met amandelmelk, de warme moelleux en werk af met muntblaadjes en een paar amandelschilfers.